Home » Humor » Eman ditewak polisi lantaran kasus tabrakan.

Eman ditewak polisi lantaran kasus tabrakan.

NabrakPolisi: “Eta kumaha caritana nepika maneh nabrak jelema 20 kitu?”

Eman : “Nyaeta abdi nyetir mobil dina kecepatan 80km/jam. Pas jalan cagak ujug ujug remna blong. Pami ka kenca aya dua lalaki, ka katuhu aya nu hajat.

Coba pa polisi, pami bapa milih nabrak nu mana?”

Pulisi: “nya kuduna ka kenca atuh, korbanna leuwih saeutik”.

Eman : “tah persis pa! Abdi oge ngemutan teh kitu!”.

Pulisi: “nya terus naha jadi nu hajat nu ditabrak?!”.

Eman : “taaaaah, kieu masalahna. Abdi tos milih dua lalaki nu di kenca,…. eeeh..maranehna kalahkah lumpat meuntas kanu hajat… jadi nya ku abdi teh dibelokkeun weh ka katuhu ngudag dua jelema eta pa….!”

Polisi: “borokokok sateh”

Eman : “sumuhun pa, ceuk urang mah naha bet kudu meuntas sagala.”

GUBRAKKK💥💥💥

Tinggalkan Komentar Anda


[tutup]