Home » Humor » Ngabatalkeun Puasa

Ngabatalkeun Puasa

puasaAyena urang nuju ngalakonan puasa, peryogi di perhatoskeun saurna aya Tujuh Hal anu matak ngabatalkeun kana Puasa:

*1. DIUK*

Diuk di warung Padang tuluy mesen rendang,éta nu matak ngabatalkeun kana puasa,tapi lamun diukna ngan ukur ngobrol tuluy pesen téh manis éta gé sarua batal puasana

*2. LUMPAT*

Lumpat tarik pisan ngajugjug Warteg tuluy pesen téh botol éta matak ngabatalkeun puasa,komo bari tuluy pesen mie rebus mah.

*3. NGALUNGKEUN DUIT KENCRING*

Ngalungkeun duit kencring bisa ngabatalkeun puasa lamun pas dialungkeun ditéwak ku tukang céndol, tuluy ditukeuran ku és céndol sagelas.

*4. SURA SEURI*

Sura-seuri gé matak ngabatalkeun puasa lamun sura-seurina sanggeus nginum Coca cola,tuluy ngaleguk Sprite atawa Fanta.

*5. NGALAMUN*

Ngalamun bisa ngabatalkeun puasa lamun ngalamuna dibarengan ku ngebul haseup rokok tina baham.

*6. MAEN FACEBOOK atawa BBM*

Maen Facebook atawa BBM an ogé matak ngabatalkeun puasa lamun gigireun aya cikopi jeung goréng pisang haneut kénéh ditambah sabungkus Rokok,tuluy diopi.

*7. HITUT*

Hitut sanggeus ngadahar kulub hui bisa dikatagorikeun ngabatalkeun puasa,hitutna waé bisa ngabatalkeun Wudlu komo ngadahar kulub hui pasti batal puasana.

Tinggalkan Komentar Anda


[tutup]